Waiuku Early Childhood Education Centre

Year: Consent Process
Client: Private

Inspired by its rural location, this new ECE design features details reminiscent of classic Vernacular Architecture creating a homely familiarity blending in to its surrounding neighbourhood. Accommodating 65 children and required staff offices, we were able to emphasise through the cross floor plan a strong integration with the landscape. The simple cross form is orientated parallel to cardinal points allowing for warm sunny rooms. The welcoming in of natural elements is a strong value here at MAKE, and has been reflected here in the form of planters and pockets of greenery, and providing an expansive outdoor playspace.

In collaboration with Establish, we are excited to see this project come to life with an approved resource consent!