Whoa! Studios

Year: 2016
Client: Private

Henderson, Auckland


MAKE has been instrumental in the design and documentation of repurposing a warehouse that has a long industrial history. We have recognised the innate beauty of the warehouse and we have been careful to accentuate the structural patterns and original forms. This has been achieved by expressing the structure and refreshing the surfaces with a simple palette to continue its historic dialogue.
The new spaces will embrace the community through performing arts, media and hospitality while referencing back to its original industrial function, when serviced the community and the families of those that used to work there. MAKE have been involved through the original planning, Resource Consent and Building Consent documentation phases. MAKE has been intentional about specific detailing to enrich the industrial character as well as making the centre functional for public use with a wide variety of spaces.