S-House

Year: 2017
Client: Private

Titirangi, Auckland

Situated on a narrow site in the western Waitakere Ranges of Auckland, the house lifts out of the contours of a sloping site to take advantage of maximum sun and views across the Manukau Harbour. Simplicity of an economical form was a key to the build programme, as well as maximising the all-weather climate modifier space for play and entertaining in the bush surrounds. A Covered Deck space provides an elevated landscape for the children to play and ride bikes in this bush environment, anevening “Outdoor “ entertaining space for guests.Situated on a narrow site in the western Waitakere Ranges of Auckland, the house lifts out of the contours of a sloping site to take advantage of maximum sun and views across the Manukau Harbour. Simplicity of an economical form was a key to the build programme, as well as maximising the all-weather climate modifier space for play and entertaining in the bush surrounds.

Share